Portrettintervju med Eivind Ødegård

Eg har i samband med eit prosjekt i media skrive eit portrettintverju med Eivind Ødegård, leiar i Den Norske bokbyen i Fjærland. Her er eit lite utdrag frå teksten, samt nokre relevante bilete.

Utrdrag frå teksten:

-Eg har nett fått beskjed om at eit boklass er på veg frå Bergen, så det er litt hektisk akkurat no. Tempoet er det ingenting å seie på der bokbysjefen hastar rundt på tunet, finn fram tilhengjaren til bilen og samstundes med iver fortel at Kari og Klaus Kvamme, eldsjeler og «bokbyveteranar» har varsla at dei er på veg med «dagens fangst». Trass i at klokka har runda halv ni når eg møter Eivind Ødegård, busett i Fjærland og dagleg leiar i bokbyen, er arbeidsdagen langt frå over for bokbyleiaren. Eit billass med bøker er på veg frå Bergen, og Eivind stiller som alltid opp når det skal takast i eit tak. Snart manøvrerer Eivind den sølvgrå bilen med stødig kurs mot bokbyen, og når eg spør kan han bekrefte at -ja, dette er absolutt representativt for ein typisk dag på jobben.

Bilete henta frå foraget selja sine nettsider, Fjærland si origoside og bokbyen.no. Klikk på bileta for direktelenkje.  Er også forsideillustrasjon på eit hefte med informasjon om Fjærland, som kan kjøpast i bokbyen.

Reklame

Kommenter innlegget

Filed under Uncategorized

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s